Удосконалюємо систему внутрігосподарського планування в навчально-дослідних господарствах

21 березня 2018 року

      На виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка кафедрою підприємництва та організації агробізнесу спільно з відділом організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики НУБіП України був проведений науково-практичний семінар на тему: «Удосконалення системи внутрігосподарського планування у ВП НУБіП України».

     Семінар відбувся на базі одного з провідних ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка». Відкрив семінар Василь Туринський, який ознайомив присутніх з сучасним станом господарської діяльності ВП НУБіП України. Жваве обговорення викликала доповідь професора Миколи Ільчука на тему «Система внутрігосподарського планування у ВП НУБіП України: основні проблеми та її удосконалення».

     Всі учасники семінару взяли участь в обговоренні за результатами якого було прийнято рішення щодо необхідності уніфікації документів з планування економічного та соціального розвитку, підготовки методичних матеріалів та довідників для удосконалення планової роботи у ВП НУБіП України, розробки єдиних підходів у нормуванні та оплаті праці.

Руслан Любар

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook