Олександр Вальчук представив он-лайн програму «Центр цифрового моніторингу благополуччя у скотарстві» практикуючим ветеринарним лікарям

11 березня 2018 року

1 березня 2017 р. у м. Херсон (Готель Херсон Оптіма) відбувся науково-практичний семінар для практикуючих лікарів ветеринарної медицини України, організований фірмами «Байєр» та «Текро».

Участь у семінарі взяли завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин доцент О. Вальчук та аспірант А. Турчик.

Олександр Вальчук в рамках семінару представив розроблену он-лайн програму «Центр цифрового моніторингу благополуччя у скотарстві» та детально зупинився на основних її моментах, зокрема на питаннях обліку поголів’я тварин, молока та акушерській і гінекологічній диспансеризації. Слід зауважити, що доповідь викликала досить жваву дискусію та велику кількість запитань до доповідача від присутніх у залі практикуючих спеціалістів галузі скотарства.

На завершення семінару було проведено профорієнтаційну роботу серед учасників семінару, акцентувавши увагу на особливостях вступу та перевагах навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин С. Деркач

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook