Вітаємо з Днем народження Віктора Олексійовича ПАБАТА!

6 березня 2018, 11:26

 

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження заступника директора ННІ післядипломної освіти, доктора сільськогосподарських наук, професора кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, академіка Української академії наук, Заслуженого працівника сільського господарства України
Віктора Олексійовича ПАБАТА!
З цієї приємної нагоди шлемо Вам наші привітання. Ви пройшли через багато і хочеться побажати, щоб Ви пройшли ще стільки ж дивовижних і незвіданих стежин. Міцного Вам здоров’я, позитиву та багато-багато щасливих днів. Хай із Вами завжди будуть поруч люблячі рідні і вірні друзі, приносячи в Ваш будинок незабутні емоції і душевну теплоту.
Трудовий Ваш шлях є прикладом для наслідування, тож нехай невичерпна енергія, професіоналізм і наполегливість у досягненні поставлених цілей завжди будуть Вашими супутниками в житті, а доля подарує багато приємних зустрічей та здобутків на освітянській ниві.
Хай благословенною буде Ваша життєва дорога, звеличується і багатіє талантами Ваш рід, а Ваші дні будуть радісні, сповнені приємними продіями, тепла та плідних надбань!
 
З повагою,
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook