Палиця Юлія пройшла школу молодого педагога та прийняла участь у семінарі для наставників академічних груп

1 лютого 2018, 15:10

30 січня на гуманітарно-педагогічному факультеті  відбувся загальноуніверситетський захід – «Школа молодого педагога», в якому прийняла участь старший викладач кафедри фармакології та токсикології Палиця Юлія.

Девізом заходу стали слова відомого педагога-гуманіста Василя Сухомлинського: «Молодий фахівець стає хорошим педагогом, перш за все, завдяки творчій праці педагогічного колективу».

Надзвичайно цікавими і пізнавальними були виступи ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, начальника навчального відділу Оксани Зазимко і кандидата педагогічних наук Артура Кочаряна.

Кожна доповідь супроводжувалася запитаннями і відповідями та жвавим обговоренням. По завершенню семінару учасники висловили схвальні відгуки про захід та підкреслили його необхідність для викладачів.

31 січня в університеті пройшов тематичний семінар для наставників академічних груп організований гуманітарно-педагогічним факультетом. Палиця Юлія як наставник академічної групи 2 на 3 курсі прийняла в ньому участь. Тематика семінару – формування здорового способу життя. І, як підкреслив декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, «Здоров’я наших студентів і викладачів в усіх його аспектах – пріоритетна ціль програми розвитку університету».
Серед запрошених на семінарі – знаний не тільки в Україні, а й за її межами професор і лікар, засновник нового наукового напряму молекулярного оздоровлення людини і довкілля Анатолій Потопальський. Він представив розроблені ним протипухлинні препарати. Також вчений торкався питання збереження здоров’я людини у контексті збереження нації та зазначив про важливу роль у цьому питанні наставників, які по суті дають молоді путівку у життя.

Завідувач оздоровчим центром університету Вячеслава Крупки презентував напрями діяльності підрозділу та його роль у збереженні здоров’я особистості.
 
Професор кафедри педагогіки Вікторія Кручек провела тренінг, щодо побудови ефективної педагогічної взаємодії.

Під час тренінгу наставники озвучували проблеми, які їх хвилюють у відносинах зі студентами, цікавилися поглядами науковців щодо них, зверталися за порадами.

Ю. Палиця
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook