Науковий гурток "Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення"

Відзнаки та досягнення

  • Підготовлено та подано до розгляду 8 наукових робіт на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціалізацій «Страхування», «Банківська справа» та «Фінансова екосистема». який відбувся на базі НУБіП України 20 квітня 2023 року та 1 роботу до Львівського національного університету імені Івана Франка зі спеціалізації "Фінансова екосистема" 17 квітня 2023 року.

  • Члени гутка є призерами І етапу студентської олімпіади 2022-2023 н.р. з дисципліни "Банківська справа"

  • Переможницею І туру з особливою відзнакою у ІІ турі Дев’ятого Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт "Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку" ДВНЗ "КНЕУ" ім. Вадима Гетьмана стала студентка економічного факультету 4 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ГРЕБЕНЮК ТЕТЯНА АНАТОЛІЇВНА тема роботи «Іпотечне кредитування як потужний інструмент активізації економічної діяльності в умовах глобальної фінансової кризи».

  • Гедіна Яна очолила команду економічного факультету у Всеукраїнському турнірі з фінансової грамотності Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна та Громадська організація «ДК «Партнер» проводить для студентів Університетів, Коледжів та Технікумів, старшокласників Шкіл і Ліцеїв Всеукраїнський турнір з фінансової грамотності (KharkivFinCup-2022).

  • Члени гуртка на чолі з викладачами кафедри банківської справи та страхування прийняли активну участь у заходах НБУ "Всесвітній тиждень грошей-Global Money Week" та отримали увійшли в 10 найактивніших закладів освіти.

  • Учасники наукового гуртка активно публікуються та приймають участь у наукових конференціях

 

  • Наукові роботи Черкесенко Катерини на тему: «Нові виклики та перспективи розвитку інтеграційних процесів комерційних банків та страхових компаній в Україні» - здобуто перемогу у І турі з відзнакою у ІІ турі  та Шевчука Дмитра на тему: «Покращення фінансових результатів діяльності комерційного банку» - здобуто диплом ІІІ ступеня, подані на VІII Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку», який відбувся на базі Київського торговельно-економічного університету у 2021 р.  

 

  • В 2022 році на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт було надіслано найкращі наукові роботи з наступних спеціалізацій: «Страхування», «Банківська справа» та «Фінансова екосистема»:

  • Наукова робота Смалюх Марина Сергіївна на тему: «Стратегія розвитку інноваційних банківських продуктів в Україні»  

  • Наукова робота Десятник Наталія Олександрівна на тему: «Убезпечення життя та пенсійна культура
    студентської молоді»

     

  • Після перемоги в І етапі Фестивалю студентської науки 2019 Шафарчук Людмила, староста наукового гуртка «Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення» економічного факультету нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

 

  • Сокотун Вікторія взяла участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Банківська справа», який відбувся з лютого 2019 року по квітень 2019 року на базі Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи». На конкурс було надіслано 54 студентські наукові роботи 62 авторів з 35 вищих навчальних закладів України. Тема наукової роботи, яка була представлена на конкурс: «Розвиток інноваційної діяльності  банків в України». За рішенням Конкурсної комісії Сокотун Вікторія отримала  грамоту за участь у конкурсі.

  • 17-19 квітня 2019 р.  в Університеті державної фіскальної служби України м. Ірпінь відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа». У змаганнях взяли участь 49 студентів з провідних українських вузів.

Економічний факультет НУБіП України представляли: студентка 4 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Назаренко Ольга, а також магістри 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Митрофанова Ірина та Жуль Валентин під керівництвом доцента кафедри банківської справи та страхування Вікторії Костюк. Наші студенти показали хороші знання з теорії та практики в банківської сфері. За підсумками олімпіади вони були нагороджені грамотами «За вміння генерувати нові ідеї» та сертифікатами учасників олімпіади.


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook