НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ!!!

18 листопада 2017 року

Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим, хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише, відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне – мати бажання. Солдатам треба багато, дуже багато всього. Тому вже втретє поспіль Радою молодих вчених факультету ветеринарної медицини та НДІ здоров’я тварин проведена благодійна акція «Санітарний день кафедр», яку і цього разу приурочили Дню Захисника України.
Викладачі і студенти факультету ветеринарної медицини НУБіП України, який очолює декан, академік Микола Цвіліховський, та фахівці НДІ здоров’я тварин на чолі з професором Дмитром Засєкіним, підтримали молодь, яким вдалося зібрати близько півтори тонни паперу. На виручені кошти придбали медичні препарати для військовослужбовців, які й понині захищають цілісність України у зоні АТО.


Голова Ради молодих вчених факультету Наталія Друзь, заступник голови РМВ з навчальної роботи Роман Димко та координатор бригади зі збору коштів і придбання медикаментів – секретар Ради молодих вчених Валерія Зворигіна об’єднала зусилля всіх небайдужих колег.
В результаті вдалося зібрати понад 1,5 тонни макулатури та коштів у сумі близько 4000 грн.
Найвагоміший колективний внесок – понад 800 кг макулатури – зробили викладачі кафедри хірургії ім. І. О. Поваженка на чолі з професором Малюком М. О.


У п’ятницю, 17 листопада, відбулася зустріч організаторів акції та керівництва факультету з представником волонтерської групи зони АТО – членом правління Запорізької обласної організації Національної спілки журналістів України, головним редактором газети «Запорізька правда» – Наталією Зворигіною.
В ході зустрічі волонтерка розповіла про роботу журналістської спільноти у Запорізькій області, яка фактично стала прифронтовою територією, щодо піднесення патріотичних настроїв у регіоні та на підтримку воїнів-захисників України.
- Друзі, щиро дякую вам за ваш внесок у нашу спільну справу в ім’я незалежної і єдиної України, – звернулася волонтерка до учасників зустрічі. – Його важко переоцінити. Ці медикаменти вкрай потрібні і стануть у нагоді нашим хлопцям, які холодної пори у окопах стійко переносять всі тяготи військової доби.
Вже найближчим часом медичні препарати будуть доправлені українським воїнам-захисникам на передову, запевнила волонтерка. А колективу факультету ветеринарної медицини буде наданий повний фото-звіт.


Організатори нинішньої акції передбачають і надалі розвивати такого роду діяльність, спрямовану на піднесення патріотичних настроїв у колективі.


Завтра можуть на фронт піти вже наші чоловіки, брати, сини. І знову багато смертей. Завтра можуть опинитись під обстрілами вже інші міста і села. Треба рятувати країну, треба рятувати життя. Не втрачаймо віри і зробимо все можливе. З нами воля, з нами віра, з нами Бог.
Слава Україні!!! Героям Слава!!!

Голова РМВ Наталія Друзь
Секретар РСМ Валерія Юстинюк


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook