Перший екологічний Арт-пікнік на факультеті

30 вересня 2017 року

30 жовтня 2017 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбувся «Екологічний Арт-пікнік», приурочений до 120 річниці НУБіП України та 15 річниці спеціальності «Екологія» в університеті. Метою проведення такого заходу є формування екологічної свідомості серед різних верств населення, популяризація НУБіП України та профорієнтаційна діяльність.

Не дивлячись на прохолодну погоду на даний захід зареєструвалося понад 200 осіб, серед яких дуже приємно було зустрічати учнів шкіл міста Києва та Києво-Святошинського району. До уваги всіх присутніх було представлено кілька зон, а саме: екологічних тренінгів, атр-дизайну, еко-квесту, еко-кіно, дитячих професій, екологічної майстерні, фуд-корту та культурно-просвітницька зона, які працювали одночасно і кожен з відвідувачів мав змогу обрати те, що йому найбільш до вподоби.

Завдяки екологічному квесту учасники мали змогу познайомитися з найцікавішими родзинками університету: Ботанічним садом, кафедрами конярства та бджільництва, радіобіології та радіоекології, грунтознавства та охорони грунтів, музеєм анатомії та ін., подихати чистим повітрям Голосієво та набути нові екологічні знання.

В рамках «Екологічного Арт-пікніку» було також проведено науковий Круглий стіл, на якому вели розмову про екологічні проблеми України, а також поводження з твердими побутовими відходами.

Під час заходу для всіх охочих працювали фотозони, створені самими студентами та викладачами, були представлені виступи художньої самодіяльності кращих талантів факультету, завдяки сильній половині людства було створено нову зону відпочинку біля 4 навчального корпусу з вторинної сировини, а саме будівельних піддонів. Вперше було представлено показ колекції одягу Еко-майстерні UPCYCLER, моделями якого стали учасники пікніку, створено панно екологічної карти України з глянцевих журналів та буклетів з метою переробки вторинної сировини у витвори мистецтва, виготовлено арт-прикраси та дизайн ручки з паперу.

Завершуючи захід організатори та учасники висловили надію, що започаткований Екологічний арт-пікнік і надалі буде проводитися на факультеті, як один з видів пропагування проблем охорони довкілля.

 

 


Заступники декана Рибалко Ю.В. та Дрозд П.Ю.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook