Синя конференц-зала третього навчального корпусу до послуг студентства і науково-педагогічного колективу

29 серпня 2017 року

Вчора вперше відкрила свої двері так звана синя зала третього корпусу: у ній віншували викладачів і співробітників з нагоди Дня знань. Свою назву вона отримала завдяки глибокому синьому кольору меблів та гардин на вікнах. Але заплановано, що вона буде використовуватися, перш за все, для студентських потреб: нарад, зборів, семінарів, конференцій тощо.

Зала відновлена та облаштована завдяки державній підтримці та благодійній допомозі наших випускників, говорить проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Дуже приємно ще раз переконатися: наш університет дає якісну освіту, яка допомагає його вихованцям досягнути успіху в житті і стати не лише професіоналами та роботодавцями, а й меценатами.

Повне облаштування буде завершено найближчим часом, але вже зараз зала може використовуватися для проведення різноманітних наукових і освітніх заходів. Незабаром у ній з’являться ще й стаціонарні великий мультимедійний екран і два проектори.

Особливої уваги заслуговує також освітлення, особливо люстра, яка вже отримала романтичну назву – «люстра закоханих». Говорять, якщо стати під нею та загадати бажання – воно обов’язково здійсниться.

Ірина Білоус


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook