Перше знайомство з університетом cтудентів 1 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів

12 серпня 2017 року

     Цього тижня пройшло знайомство першокурсників спеціальностей технології виробництва і переробки продукції тваринництва та водні біоресурси і аквакультура з структурними підрозділами університету, навчальними корпусами та лабораторіями.

     А розпочалось воно із модернізованих й оснащених аудиторій та лабораторій факультету, розповіді декана Вадима Кондратюка про становлення й життя факультету та університету. Декан звертався до молоді щиро, наставляв їх, відверто відповідав на різноманітні питання майбутніх першокурсників. Протягом всього часу знайомства зі студентами були присутні батьки, куратори майбутніх груп та заступники декана.

     Незабутнє враження майбутні студенти 1 курсу отримали від відвідування музею лісових звірів і птахів ім. проф. О. Салганського, знайомства з навчально-науково-виробничою лабораторією «Голосіївська пасіка» та навчально-науково-виробничою лабораторією конярства (стайнею). «Наче і із дому не від’їздили» – так у захваті від ботанічного саду говорили майбутні студентки першого курсу факультету.

     Наукова бібліотека подарувала величезну надію в отриманні знань майбутніх технологів. Молоді люди були задоволені тим, що бібліотечний фонд університету дуже великий і різноманітний, та є можливість користуватись інтернетом у бібліотеці.
     Відвідування військової кафедри, мабуть, залишить слід від почутого та побаченого у пам’яті хлопців і дівчат на все життя. Всім присутнім була надана можливість взяти автомат та здійснити прицільну стрільбу, побачити діючу військову техніку.
     А з музею анатомії, де окрім побаченого й почутого, було з’ясовано молодими людьми безліч питань, що стосуються обраного фаху, іти не хотілось.

 Наші першокурсники дуже щиро вдячні всім організаторам цього незабутнього знайомства з Національним університетом біоресурсів і природокористування України і в кінці знайомства як один заявили – вони ще раз переконалися, що зробили вірний вибір – обрали найкращий факультет в галузі й у найкращому університеті наук про життя нашої держави.

В. Бочков,
доцент кафедри генетики, розведення
та біотехнології тварин

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook