Софія Зайчук з Тернопільщини: «В НУБіП України я зможу не тільки отримати педагогічний фах, а й реалізувати свої творчі здібності»

5 липня 2017 року

     У продовження циклу коротких інтерв’ю з абітурієнтами пропонуємо ознайомитися з аргументами продовжити навчання за спеціальністю «Професійна освіта» на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП від випускниці Бережанського агротехнічного коледжу Софії Зайчук.

– Розкажи коротко про себе, звідки ти, де навчалася? Які маєш досягнення в навчанні, спорті ?
     – Мене звати Зайчук Софія. Я з мальовничого міста Бережани. До 9 класу навчалася в Бережанській ЗОШ №1. А повну загальну освіту здобула в Бережанському агротехнічному коледжі. Брала активну участь в самодіяльності коледжу, обласних змаганнях з легкої атлетики. У 2015 році виборола титул «Міс БАТК». Була заступником голови студентської ради. У 2016 році на конкурсі здобула диплом І ступеня в номінації «Вокал».

– Звідки дізналася про НУБіП? Чому обрала спеціальність «Професійна освіта»? Що спонукало до цього?
     – Неодноразово чула від викладачів і студентів дуже хороші відгуки про університет. Після того, як я відвідала День відкритих дверей, в мене не залишилось сумніву вступати в цей навчальний заклад. Чому спеціальність «Професійна освіта»? Тому що педагог – це та людина, яка має передати новому поколінню всі цінні накопичення століть. А ще під час концерту я почула, як професійно співають університетські вокалісти, і мені захотілось приєднатися до них. Думаю, що тут я зможу не тільки отримати якісну освіту і диплом бакалавра, а й реалізувати свої творчі здібності.

– Про що мрієш і де плануєш працювати?
     – Моя мрія – стати висококваліфікованим викладачем, і у цьому мені допоможе НУБіП.

Розмовляли Ірина Сопівник і Леся Маценко


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook