Вітаємо переможця VI «Фестивалю студентської науки – 2017»

30 травня 2017 року
НУБіП України

Вітаємо переможця VI «Фестивалю студентської науки – 2017»

 

В рамках святкування Дня науки в НУБіП України 19 травня на урочистому засіданні підсумували здобутки VI «Фестивалю студентської науки-2017».

За результатами І етапу «Фестивалю студентської науки – 2017», серед 44 студентських наукових гуртків, перемогу здобув гурток «Овочівник» агробіологічного факультету, старостою якого є магістр 1 року навчання Лепський Андрій.

         17 травня у ІІ етапі «Фестивалю студентської науки – 2017» свої здобутки представляли 22 студентські гуртки, які вийшли до відбірного етапу.  За результатами ІІ етапу, гурток «Овочівник» став переможцем та нагороджений дипломом першого ступеня.  

Староста гуртка Андрій Лепський представив діяльність, здобутки та перспективи розвитку гуртка. Особливий інтерес викликали дослідження гуртківців з малопоширеними овочевими культурами. Водночас члени журі мали змогу ознайомитись із чорним часником та визначити його смак. Чорний часник викликав неабиякий інтерес у членів журі, адже поживні властивості його у 5-50 разів збільшуються залежно від способів і строків обробки, порівнюючи із звичайною його продукцією.

 

Вітаємо нашого переможця і бажаємо подальших успіхів!

 

                                                          В. о. завідувача кафедри овочівництва доцент,

І. О. Федосій

 

Керівник наукового гуртка,

доцент кафедри овочівництва,

                                                          І.М. Бобось


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook