Зустріч випускників!

19 травня 2017, 21:18

     19 травня на факультеті ветеринарної медицини традиційно пройшли зустрічі ювілейних дат випуску. У цю п’ятницю до нас завітали випускники 1992, 1997, 2002 та 2012 років.

     З привітальним словом перед випускниками виступив декан факультету ветеринарної медицини доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України Цвiлiховський Микола Іванович, який розповів гостям про досягнення факультету, наукову діяльність, ознайомив із складом кафедр.

     Вітав гостей доктор ветеринарних наук, професор, заслужений працівник народної освіти України, відмінник освіти України, відмінник аграрної освіти та науки декан факультету (1988–1993 рр.) Рудик Станіслав Костянтинович, який згадав історію рідної Альма-матер, ювілей якої Університет планує відсвяткувати у найближчому майбутньому.

     З привітаннями перед випускниками виступив доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої освіти України, декан факультету (1984–1988 рр. та 1993–2000 рр.) Мазуркевич Анатолій Йосипович, який згадав студентські роки свої, учасників зустрічі та впізнав серед присутніх в залі найактивніших своїх студентів.

     Не залишився осторонь і завідувач кафедри фармакології та токсикології відмінник освіти, доктор ветеринарних наук, професор Духницький Володимир Богданович, який також привітав випускників у рідних стінах.

     Взяли слово і випускники 1992 року випуску, серед яких професор кафедри біохімії імені академіка М.Ф. Гулого доктор ветеринарних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Грищенко Вікторія Анатоліївна, доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології кандидат ветеринарних наук Мельник Марія Василівна, доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи кандидат ветеринарних наук Литвиненко Віктор Миколайович, доктор біологічних наук, доцент, лауреат Премії імені Тараса Шевченка Калінін Ігор Васильович, який довгий час працював у НУБіП України на кафедрі біохімії імені академіка М.Ф. Гулого.

     Серед випускників інших років, що завітали у цей день до факультету також зустрілися відомі у НУБіП України імена: випускники 2002 року завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики кандидат ветеринарних наук, доцент Костенко Віталій Михайлович, асистент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Жуковський Максим Олегович, старший лаборант кафедри патологічної анатомії Потоцька Леся Миколаївна, а також випускник 2012 року асистент кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Мельник Олексій Олегович та інші.

     Студенти факультету ветеринарної медицини підготували концерт для випускників-ювілярів.

Н.І. Михайленко
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook