Студенти економічного факультету гідно представили університет на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті»

15 травня 2017 року

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації із дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті» відбувся 10-12 травня на базі Миколаївського національного аграрного університету. Із привітаннями до учасників звернувся Ректор Миколаївського НАУ д.т.н., професор В'ячесла́в Сергійович Шебанін, який привітав учасників олімпіади та відзначив значення подібних заходів у формуванні майбутніх фахівців.

Підтвердженням цього є присутність поважних гостей: директора Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олега Шарова та народного депутата України, голови підкомітету з освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Тараса Креміня.

В олімпіаді взяли участь 121 студент із 42-х вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівня акредитації. НУБіП представляли троє студентів –магістри спеціальності «Облік і оподаткування» − Оксана Гнесь, Олександр Кривошей та бакалавр четвертого курсу напряму підготовки «Облік і аудит» Василь Швець. Студентам пропонували письмові теоретичні, тестові та практичні завдання.

     У підсумку Оксана Гнесь отримала диплом ІІІ ступеня. Гідно представили наш університет та показали високий рівень підготовки у сфері застосування інформаційних систем і технологій в обліку, оподаткування, аналізі та аудиті, продемонстрували креативний підхід у розв’язуванні конкурсних завдань й двоє інших наших учасників − О. Кривошей та В. Швець.

    Вони відзначають високий рівень підготовки до проведення олімпіади Миколаївського національного аграрного університету, потужних конкурентів з інших навчальних закладів , позитивну інтелектуальну атмосферу.

    Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України д.е.н., професор Василь Кирилович Савчук, під час проведення олімпіади, прийняв участь у науково-практичному семінарі «Практичні можливості та перспективи використання в освітньому процесі сучасних інформаційних технологій». Усі учасники заходу – викладачі і студенти відвідали пам'ятки, музеї та цікаві місця міста Миколаєва.

Бажаємо переможниці та учасникам ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади нових наукових здобутків та перемог!


Є. В. Калюга,
завідувач кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook