День відкритих дверей

29 березня 2017 року

 День відкритих дверей у навчальному закладі - це не простий захід, а один з найважливіших, оскільки саме в цей день майбутньому абітурієнту надається можливість остаточно прийняти рішення вступати або не вступати в обраний заклад. Для тих же, хто ще не визначився з вибором, - це добра можливість ближче познайомитися з конкретним місцем подальшого навчання і визначитися з майбутньою професією.

28 березня в Бобровицькому коледжі відбувся День відкритих дверей.

У рамках заходу студенти коледжу провели для абітурієнтів екскурсії, під час яких школярі та їх батьки оглянули аудиторії та лабораторії, бібліотеку, спортивний зал та музей навчального закладу.

Родзинкою Дня відкритих дверей стали заходи студентського самоврядування, які були представленні міні майстер – класами, під час яких студенти продемонстрували мультимедійні презентації всіх спеціальностей, і розповіли про особливості обраних ними професій, а також діти у безпосередньому неформальному спілкуванні більше дізналися про реальне студентське життя.

В актовій залі коледжу у щирій атмосфері учасники художньої самодіяльності подарували гостям чудовий настрій та позитивні емоції, виконуючи пісні та запальні танці.

Важливим моментом заходу стала зустріч керівництва коледжу та представників Приймальної комісії з майбутніми абітурієнтами та їх батьками, які розповіли про переваги навчання саме в нашому коледжі та дали відповіді на поставлені питання.

Слід відзначити, що Бобровицький коледж тісно співпрацює з Бобровицьким відділенням Носівського районного центру зайнятості, який організував та провів під час Дня відкритих дверей в стінах нашого навчального закладу Ярмарку професій. Викладачі та студенти радо зустріли представників інших навчальних закладів, а також майбутніх випускників шкіл Бобровицького, Носівського, Ніжинського районів Чернігівської та Київської областей, їх батьків та вчителів.

Відвідувачі отримали унікальну можливість поспілкуватись з представниками інших навчальних закладів, залишити свої резюме та послухати цікаву інформацію, що мотивуватиме їх на успіх у майбутній професійній реалізації.

Отже, індивідуальний підхід до кожного абітурієнта - особливість ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім.О.Майнової». Ми робимо основний акцент на те, щоб майбутні випускники отримали максимум корисної інформації та задоволення завітавши до нас.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook