Участь кафедри управління земельними ресурсами у зустрічі з випускниками-землевпорядниками Рівненського коледжу НУБіР України

23 березня 2017 року
м. Рівне
Участь кафедри управління земельними ресурсами у зустрічі з випускниками-землевпорядниками Рівненського коледжу НУБіП України
 
Цього року, 23.03.2017, відбулася зустріч випускників факультету землевпорядкування, що проходила між Рівненським коледжем НУБіП України та Національним університетом біоресурсів і природокористування України, яка була спрямована на забезпечення інформативності випускників щодо вступу. Вона була проведена у цікавій навчальній формі з забезпеченням інформаційно-методологічної літератури і відеоматеріалів про університет НУБіП та факультет землевпорядкування.
Представниками делегації виступили: завідувач кафедри управління земельними ресурсами, д.е.н. професор – Дорош Ольга Степанівна та успішні студентки факультету Землевпорядкування, які проінформували про умови навчання у ВУЗі та мотивували до вступу випускників коледжу. Делегацією факультету була проведена продуктивна профорієнтаційна робота, яка містила відеофільм про історію університету та факультету, досягнення, інформацію про видатних викладачів та випускників, процес навчання і студентське життя. Також, у рамках зустрічі, була проведена олімпіада з землевпорядного фаху.
Професор Дорош Ольга Степанівна та студентки Багінська Анна та Яковенко Олена розповіли про переваги навчання на факультеті, також студентки нашого факультету поділилися власними враженнями від навчання та пояснили основні переваги НУБіПу серед інших вищих навчальних закладів, які виявляються не лише у глобальному підході до освоєння основних дисциплін, а і у подальших можливостях, які зможуть використовувати студенти під час навчання.
Написання олімпіади стало цікавим довершенням зустрічі, оскільки дало змогу кожному студенту самостійно оцінити свої знання за фахом та випробувати свої сили при вступі до факультету землевпорядкування, у якому, до речі, враховуватимуться бали з проведеної олімпіади.
Представники Рівненського коледжу та факультету землевпорядкування НУБіП України провели плідну співпрацю та домовились про наступну зустріч вже з делегацією представників від факультету, як викладачів так і майбутніх студентів з числа присутніх випускників.
 
                                                                      К.е.н., ст. викл. Колісник Г.М.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook