Спільний проект гуманітаріїв із Міжнародною асоціацією викладачів англійської мови як іноземної в Україні (IATEFL)

12 березня 2017 року

Незважаючи на те, що рік англійської мови в Україні завершився, цікавість до її вивчення тільки зросла. І в цьому році гуманітарно-педагогічний факультет організовує різноманітні заходи для її популяризації. Саме з цією метою відбулася зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультету професора Василя Шинкарука, із представниками Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної в Україні (IATEFL).

На зустрічі обговорено низку питань щодо підвищення кваліфікації викладачів англійської мови, стажування за кордоном, організації та проведення курсів із удосконалення і вивчення іноземної мови. Обговорено також питання стосовно проведення ХХІІ Національної конференції IATEFL, яка відбудеться 31 березня-1 квітня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Важливо відзначити, що конференція збере в стінах нашого університету понад 200 викладачів англійської мови, що працюють в школах, гімназіях, ліцеях, коледжах, університетах із усіх куточків України. Кожен із них повезе до свого навчального закладу враження від конференції та інформацію про НУБіП України, гуманітарно-педагогічний факультет і його спеціальності, кафедри іноземних мов факультету.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук під час зустрічі з представниками IATEFL обговорив програму проведення конференції.
Формат ХХІІ Національної конференції IATEFL складатимуть воркшопи, інтерактивні семінари, майстер-класи, дискусії. Тренерами конференції будуть іноземні знані викладачі англійської мови.
Добру традицію не буде порушено і на цей раз, фахівці ELT з усієї України та з-за кордону зустрінуться для того, щоб обговорити нові ідеї для розвитку професійної майстерності.

На заході будуть презентовані інноваційні технології і методи викладання англійської мови. Крім того, протягом двох днів усі охочі матимуть змогу відвідати книжкову виставку, адже спрезентовані на ній матеріали, сьогодні є одними з найактуальніших у викладанні англійської мови.

Наталія Арістова,
завідувач кафедри англійської філології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook