Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка»

24 лютого 2017 року
     За останні 9 років, а саме стільки студенти НУБіП приймають участь у ІІ етапі олімпіади з «Педагогіки», вони ставали не тільки учасниками, а й  неодноразовими її переможцями. Наші вихованці тричі завойовували 1 місце  (Чуманова Олена, Наконечна Ольга, Місяченко Ірина) та чотири рази 3 місце (Вовковінська Юлія, Вегера Ярослава, Федосова Вікторія, 3 командне місце - Федосова Вікторія і Капітан Олександра).
  •       2017 рік не став виключенням, і знову наші вихованці готові поборотися за звання кращих зі студентами вищих навчальних закладів непедагогічного профілю. Завершився І етап Всеукраїнської  студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка», який було організовано кафедрою педагогіки у лютому 2017 р. В олімпіаді взяли участь студенти 2 та 3 курсів напряму підготовки «Соціальна педагогіка» гуманітарно-педагогічного факультету. За її підсумками переможцями стали студентки 3 курсу Шульга Марината Ткаченко Ірина.
  •      ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з  навчальної дисципліни «Педагогіка» буде проходити у Національному університеті «Львівська політехніка» з 3 по 6 квітня 2017 р.
  • Ми покладаємо великі надії на цьогорічних конкурсанток, бажаємо їм успіху, віримо у чесну боротьбу і справедливе суддівство, тож нехай переможуть найкращі!
  •  
Доцент кафедри педагогіки
Маценко Л.М.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook