Міжнародна компанія з виготовлення деревообробного обладнання іде на співпрацю з університетом

28 лютого 2017 року

     У продовження ділових зустрічей ректора університету Станіслава Ніколаєнка 28 лютого 2017 року в аудиторії 69 навчального корпусу № 1 НУБіП України відбулася зустріч президента компанії Wood-Mizer Роберта Багінскі, директора з продажів Wood-Mizer Кшиштофа Кропідловскі і генерального директора компанії «Мост-Україна» Олександра Твердохліба (представник в Україні) з проректором університету Сергієм Квашою, дирекцією ННІ лісового і садово-паркового господарства та ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція», науково-педагогічним складом кафедри технології деревообробки та зі студентами спеціальності «Технології деревообробки».

 

     Роберт Багінскі презентував історію та розвиток компанії Wood-Mizer у світі та Польщі. Проректор Сергій Кваша подякував представникам компаній за пропозиції щодо співпраці з університетом та вручив Подяку ректора Генеральному директору компанії «Мост-Україна» Олександру Твердохлібу. У своєму виступі Олександр Твердохліб презентував компанію «Мост-Україна», яка є офіційним представником компанії Wood-Mizer в Україні, розповів про шляхи співпраці університету у цій галузі.

 

     У процесі обговорення було домовлено про будівництво компанією Wood-Mizer навчально-технічного центру з підготовки фахівців деревооброблювальних технологій у нашому університеті.

Олена Пінчевська,
завідувач кафедри технології деревообробки 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook