Для допомоги у виборі майбутньої професії

13 лютого 2017 року
Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 31 січня та 06 лютого 2017 року асистент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, Петер М.В., відвідала два навчальних заклади середньої освіти Вишгородщини – Димерську гімназію №1 та Спеціалізовану школу у смт. Димер з метою проведення профорієнтації серед майбутніх випускників. Увагу школярів було акцентовано на перевагах навчання в нашому університеті. Випускникам розповіли про факультети й напрямки підготовки університету, зокрема на факультеті аграрного менеджменту (ФАМ), та перспективи роботи в майбутньому. Багато запитань у випускників було щодо особливостей навчання за напрямом «Менеджмент» з ознаками майбутньої спеціальності «Менеджмент і адміністрування».


   

   Старшокласникам було повідомлено загальні вимоги вступу до НУБіП України, зокрема на факультет аграрного менеджменту, обсяги набору на денну форму навчання ФАМ, особливості навчального процесу, в загальних рисах описано умови проживання у гуртожитках, подана інформація щодо інфраструктури студентського містечка, культурно-масової роботи на факультеті, переглянуто відео-презентацію щодо якісної військової підготовки студентів нашого університету тощо.


     Майбутні абітурієнти також дізналися, що, обравши навчання за обраним фахом в провідному аграрному ВНЗ України, матимуть можливість вивчати дисципліни англійською мовою, реалізувати свої наукові, творчі та спортивні здібності, а також про можливості участі у конкурсі по відбору для проходження навчальної та виробничої практики за кордоном.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook