У центрі уваги ректорату підготовка до звіту на конференції трудового колективу

20 лютого 2017 року

     20 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На цьому тижні, зазначив очільник вишу, відкриваючи нараду, запланований ряд важливих як статутних, так і практичних заходів. Завтра пройде розширене засідання ректорату, а в середу – конференція трудового колективу та вчена рада. 23 лютого ж на базі університету за круглим столом зберуться виробничники аби обговорити стратегію економічного розвитку України.

 

     Проектор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша представив коло питань, які сьогодні розглядатиме навчально-методична рада: про організацію олімпіад, якість освітнього процесу, проведення конкурсу на найінтелектуальнішу академічну групу тощо.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку інформації до QS рейтингу, а також про підсумки візиту делегації Чеської Республіки.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах, які на разі тривають в гуртожитках №2 та 8, а також в навчальних корпусах №1 і 2.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про початок виконання наукових тем 2017 року та організацію збору проектів на конкурс 2018 року. Окрім того, в навчально-дослідних господарствах активно готуються до підживлення озимини.

     Підбиваючи підсумки ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші – сформувати план відзначення 119-річчя університету, активізувати наповнення електронних навчальних ресурсів. Валерію Іщенку – ремонти аудиторій в корпусі №2, скласти план озеленення території, ефективно реалізовувати програму енергозбереження. Ігорю Ібатулліну – організувати посівну кампанію в навчально-дослідних господарствах, завершити першу чергу благоустрою ботанічного саду.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook