Факультет тваринництва та водних біоресурсів продовжує зміцнювати матеріальну базу

24 січня 2017 року

     24 січня. Студенти на канікулах, викладачі готуються до початку нового навчального семестру, а в першому навчальному корпусі, де розміщується факультет тваринництва та водних біоресурсів, жваво йдуть ремонтні роботи. 
 

 
 

Ескізний план вигляду аудиторії №45

     Як зазначає декан факультету, цього року остання лекційна аудиторія - №45 – матиме сучасний вигляд і буде облаштована мультимедійним обладнанням. До речі, це та сама аудиторія, де влітку працює приймальна комісія. Тому ремонт цієї кімнати особливий – окрім зовнішніх робіт, умеблювання та кондиціювання в ній прокладають комунікаційні мережі, аби не було проблем з доступом до баз даних та інтернету. З метою енергозбереження встановлюються світлодіодні панелі, будуть замінені всі шусть вікон на металопластикові.

 


 

      Проте, на разі це не єдиний об’єкт, де кипить робота. Аудиторія 49 – майбутня сучасна лабораторія кафедри біології тварин. Саме з неї, говорить Вадим Кондратюк, ми починаємо осучаснення спеціалізованих лабораторій факультету.

     Приємно, що до справи поліпшення матеріальної бази долучаються не тільки наші випускники, а й студенти. Будівельний загін вже набив руку і видає на гора якісну роботу. Паралельно молодь готова ремонтувати і кімнати у гуртожитку. 

Тарас Малаховський 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook