Сучасні проблеми менеджменту та маркетингу в аграрній сфері очима студентів

14 грудня 2016 року

     8 грудня 2016 року на базі факультеті аграрного менеджменту пройшла ювілейна 70-та науково-практична студентська конференція «Сучасні проблеми менеджменту та маркетингу в аграрній сфері». Участь у ній взяли бакалаври і магістри напрямів підготовки «Менеджмент», «Маркетинг» і «Економічна теорія».

    Пленарне засідання відкрив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. Далі конференція продовжила свою роботу вже в секціях. У першій, яка була присвячена темі формування та захисту агропродовольчого ринку України в контексті євроінтеграційних процесів (керівник – професор Георгій Чорний) взяли участь 20 студентів, 10 з яких представили свої доповіді. Всі вони були цікавими і актуальними, однак, найкращою виявилася робота магістра Ірини Медведєвої «Шляхи удосконалення галузі бджільництва в Україні» (керівник – доцент Наталія Голомша). 2-ге місце розділили студентка магістратури Ольга Петрик з роботою «Державна підтримка розвитку аграрного сектору України в умовах євроінтеграції» (керівник – доцент Олександр Файчук) та четвертокурсниця Іванна Панасюк з доповіддю «Проблеми і наслідки міжнародної міграції трудових ресурсів для України в сучасних умовах» (керівник – доцент Лариса Діброва). 3-тю сходинку теж розділили двоє – студенти магістратури Володимир Онищук із доповіддю «Зовнішня торгівля України агропродовольчою продукцією з країнами Африки» (керівник – доцент Павло Кроп) і Тетяна Липницька з роботою «Вдосконалення логістичної системи перевезення зернових» (керівник – Наталія Голомша).

     

     

     

     Підбиваючи підсумки роботи конференції, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша побажав учасникам і надалі займати активну життєву позицію та докладати максимальних зусиль для здобуття нових знань, які в подальшому дозволять стати конкурентоспроможними на сучасному динамічному і вимогливому ринку праці.

Іван Міщенко,
доцент кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook