Ректорат: підбиваємо підсумки фінансово-економічної діяльності

21 листопада 2016 року

    21 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. На ньому розглядалися питання підготовки до засідань розширеного ректорату, вченої ради, Асоціації працівників вищих аграрних навчальних закладів, комітетів з питань освіти і науки та аграрної політики і земельних відносин Верховної Ради України, інші заходи, передбачені планом роботи на листопад.

     Принагідно ректор Станіслав Ніколаєнко привітав з Днем гідності та свободи і побажав миру, злагоди на нашій землі.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на підсумках наради із заступниками деканів. Максимальна увага у навчальному процесі наділяється практикам, пошуку якісних баз практик. Також у полі зору проректора – захисти магістерських робіт.

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про хід підготовки до засідань ректорату та вченої ради. 1 грудня за участі міністра освіти і науки України Лілії Гриневич на базі нашого університету відбудеться засідання ради Асоціації працівників вищих аграрних навчальних закладів. А 14 грудня – спільне засідання двох комітетів Верховної Ради.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про завершення аудиту фінансової діяльності госпрозрахункових підрозділів. 22 листопада відбудеться нарада за участі їхніх керівників і бухгалтерів, де будуть підбиті підсумки роботи за 10 місяців.

     

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про підготовку проекту плану ремонтних робіт на 2017 рік. Він складений з урахуванням нагальних потреб та фінансової ситуації. Після узгодження з усіма службами документ буде представлений на обговорення.

     Керівники структурних підрозділів прозвітували про проведену роботу, виконання доручень ректора та представили плани на поточний тиждень.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші – контролювати підготовку до зимової сесії. Вадиму Ткачуку – проаналізувати фінансово-економічний стан, доопрацювати проект бюджету університету на 2017 рік з урахуванням можливого підвищення мінімальної заробітної плати. Валерію Іщенку – вести щоденний моніторинг споживання енергоресурсів та контролювати хід відновлювальних робіт на третьому навчальному корпусі.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook