На факультеті харчових технологій відбувся науковий семінар із харчової хімії

30 жовтня 2016 року

     Харчова хімія це надзвичайно цікава наука, яка покликана допомагати фахівцям галузі створювати справжні продуктові шедеври. Однак наука ця дуже непроста і вимагає постійного вдосконалення навичок та поповнення багажу знань. 20 жовтня у навчально-науковій лабораторії факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК пройшов технологічний семінар «Харчові барвники».

 

 

 

 

     Спікером семінару виступив Сергій Кардаш з компанії «Євроімпекс». Серед слухачів були представники компаній «Alma-Veko, Food», «Integra», а також студенти і викладачі НУБіП України.

 

 

 

 

 

 

     На завершення семінару студенти могли поспілкуватися з лектором, а також спробувати себе в якості технологів і змішати самостійно барвники для отримання широкої палітри кольорів. 

 

 

    Особлива подяка декану факультету Ларисі Баль-Прилипко за надану можливість фахівцям галузі зустрітися у чудовій науковій обстановці для обміну досвідом та обговорення актуальних технологічних проблем.

Богдана Леонова,
асистент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook