На факультеті харчових технологій відбувся науковий семінар із харчової хімії
Харчова хімія – це надзвичайно цікава наука, яка покликана допомагати фахівцям галузі створювати справжні продуктові шедеври. Однак наука ця дуже непроста і вимагає постійного вдосконалення навичок та поповнення багажу знань. 20 жовтня у навчально-науковій лабораторії факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК пройшов технологічний семінар «Харчові барвники».
Спікером семінару виступив Сергій Кардаш з компанії «Євроімпекс». Серед слухачів були представники компаній «Alma-Veko, Food», «Integra», а також студенти і викладачі НУБіП України.
На завершення семінару студенти могли поспілкуватися з лектором, а також спробувати себе в якості технологів і змішати самостійно барвники для отримання широкої палітри кольорів.
Особлива подяка декану факультету Ларисі Баль-Прилипко за надану можливість фахівцям галузі зустрітися у чудовій науковій обстановці для обміну досвідом та обговорення актуальних технологічних проблем.
Богдана Леонова,
асистент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів