Єрмоліної Галини Вікторівни на здобуття наукового ступеня к.с-г.н. на тему: "Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду"
Єрмоліної Галини Вікторівни на здобуття наукового ступеня к.с-г.н. на тему: "Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду"
25 травня 2010, 13:00
Навчальний корпус №3, аудиторія 65
На засіданні спеціалізованої вченої ради Д26.004.10. відбудеться прилюдний захист дисертації:
1.Єрмоліної Галини Вікторівни на здобуття наукового ступеня к.с-г.н. на тему: "Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду"
Науковий керівник - К.с-г.н., с.н.с. - Модонкаєва Г.Е.
Офіційні опоненти:
- Д.с-г.н., професор - Осокіна Н.М.
- К.с-г.н., - Кюрчева Л.М.
З дисертаціями та авторефератами можна ознайомитися в бібліотеці університету (навчальний корпус №4, к.28)