Зроблено ще один крок до зближення науки і виробництва…

2 серпня 2016 року

     Сайти і соціальні мережі на сьогоднішній день міцно увійшли в наше сучасне життя. Кількість користувачів по усьому світу вимірюється мільйонами, до них звертаються і науковці, і виробничники. Вони стають також повноцінним інструментом і для бізнесу. Це обумовлено присутністю в мережах конкретної цільової аудиторії і можливістю тісно спілкуватися з живими людьми. Тому сьогодні перспективи функціонування і сайтів, і соціальних мереж поступово перетворюються в один із актуальних напрямків наукових досліджень.
    У співпраці кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка і Асоціації «Теплиці України» досягнуто чергового результату. За підтримки посольства Нідерландів в Україні, членів Асоціації «Теплиці України» допомогою, групою розробників кафедри, зокрема аспірантом кафедри Богданом Куляком, студентами факультету інформаційних технологій Богданом Настенком і Анатолієм Мельником розроблено сайт Асоціації «Теплиці України» www.uga.net.ua. І з 1 серпня поточного року, після узгодження всіх організаційних заходів, він запрацював. В тому числі почала працювати і соціальні мережі, зокрема Facebook, "Вконтакті" та "Однокласники".


На сайті (з яким можна ознайомитися за вищевказаною адресою) розміщена інформація про Асоціацію, її структуру, членів, офіційні документи; подана інформація про партнерів Асоціації.

В окремі розділи виділено «Наука і виробництво» і «Наші проекти». Так, зараз готуються два проекти із комерційними структурами щодо розробки LED-світильників для теплиць і використання теплових насосів у тепличному господарстві. Розробляється і концепція створення інтернет-магазину.

Чекаємо інформацію креативні розробки і від Вас, шановні користувачі. Адже завдяки саме Вам, виробничникам, аспірантам, науковцям, всім фахівцям у тепличному бізнесі, ми зможемо поліпшити і зміст, і форму нашого дітища. Сподіваємося, що за допомогою такої комунікації ми досягнемо нових результатів у результаті спільних проектів, залучення до них нових інвестицій, отримання нових результатів у наукових дослідженнях і результатах їх впровадження.


Володимир Решетюк, доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook