Успішно розпочалась виробнича практика на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

14 червня 2016 року

     Досить насиченою на події видалася перша половина виробничої практики (з 30 травня по 11 червня 2016 року) у студентів третього курсу напряму підготовки «Захист рослин». Студенти під керівництвом доцента кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин Оксани Сикало пройшли двотижневу виробничу практику у Державній установі «Центральна фітосанітарна лабораторія».

     Протягом першого періоду проходження виробничої практики студенти ознайомилися зі структурою лабораторії, штатними співробітниками та їх посадовими обов’язками. Приймали безпосередню участь у реєстрації зразків рослинної продукції, надані для проведення фітосанітарної експертизи та проводили їх фітосанітарний аналіз.

     Також студентів ознайомили із правилами відбору зразків імпортної та вітчизняної продукції об’єктів регулювання на виробництві. З цією метою вони відвідали фірму «Апекс», яка займається мікроклональним розмноженням плодово-ягідних та квітково-декоративних рослин. Вивчили умови чистоти використання цього матеріалу та можливість подальшого використання.

     Студенти з нетерпінням чекають продовження виробничої практики.

О.Сикало,
доцент кафедри інтегрованого
захисту та карантину рослин
О. Бачинський,
заступник начальника навчального
відділу з практичної підготовки студентів  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook