Роботодавці активно відбирають та працевлаштовують кращих студентів факультету.

25 травня 2016 року

   Я, Квітко Аліна Володимирівна, студентка 4 курсу факультету інформаційних технологій, на даний момент працюю на посаді 1С програміста в фармацевтичній компанії «Elfa | Laboratory».
   1С програмування зацікавило мене ще під час вивчення курсу «Інформаційні системи», який викладав Стариченко Євгеній Михайлович. Завдяки його цікавим та дуже змістовним практичним заняттям я захопилася цією сферою програмування. Також під час літньої практики в університеті для нас проводилися майстер-класи по 1С програмуванню від сертифікованого центру навчання «ПРОКОМ». Це підштовхнуло мене піти до них на курси для більш глибокого вивчення системи 1С.

   Під час навчання в ПРОКОМі мені запропонували піти на співбесіду в компанію «Elfa | Laboratory» для подальшого працевлаштування. Співбесіда являла собою спілкування з керівниками ІТ відділу, після чого мене запросили на 2-й етап співбесіди, де потрібно було показати свої вміння та навики з програмування. Майже 5 годин я виконувала поставлену переді мною задачу - розробити невеличку базу для вигаданої компанії з продажу певних товарів, щоб в результаті отримати звіт про прибутковість цієї компанії. Вже на наступний день мені подзвонили і запросили на роботу.
   Дуже вдячна Стариченку Євгенію Михайловичу, університету та центру «ПРОКОМ» за надану мені можливість спробувати себе в цій сфері програмування. Тепер я точно знаю де я хочу працювати та чим займатись!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook