Знання історії - це рух уперед!

5 квітня 2016 року
м. Київ, НУБіП України, гуртожиток № 9

 

Існує такий вислів: «Хто не знає історії, той не має майбутнього». І дійсно, знаючи минуле, його проблеми, помилки і здобутки потрібно переносити позитивний досвід в майбутнє. Тому кожна людина повинна знати не тільки всесвітню історію, але й історію свого краю, населеного пункту, свого університету.

Роки навчання в університеті - це історія життя студента. І з цього погляду кожен студент повинен знати історію свого ВУЗу, його наукову спадщину, внесок закладу у світову скарбницю знань. Це дуже важливо для розширення світогляду, саморозвитку та морально-духовного піднесення студента.

Саме таку мету поставили перед собою студенти другого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з їхніми кураторами, викладачами кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК доцентом Володимиром Василівим та асистентом Михайлом Муштруком, провівши в гуртожитку № 9 тематичний вечір присвячений історії нашого університету. Зокрема доцент Володимир Василів відзначив важливість проведення такого заходу для патріотичного виховання молодих людей, їх професійного розвитку. Також з цікавими доповідями виступили студенти Олександра Крутько та Іван Степанок, розповівши присутнім про визначні дати, видатних вчених в історії нашого ВУЗу. Особлива увага була приділена історії нашого факультету, який в цьому році відзначив, хоч і не великий, але 15-ти річний ювілей.

І підсумком зустрічі стала теза: «Наша історія-це досвід, без якого неможливо здобути професійні навики та робити наукові відкриття. Це рух уперед!»

Олена Очколяс,

асистент кафедри м’ясних,

рибних та морепродуктів

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook