Лідери педагогічного олімпу

18 лютого 2016 року
За останні 8 років, а саме стільки студенти НУБіП беруть участь у ІІ етапі олімпіади з «Педагогіки», вони ставали не тільки учасниками, а й  неодноразовими її переможцями. Наші вихованці тричі завойовували 1 місце  (Чуманова Олена, Наконечна Ольга, Місяченко Ірина) та чотири рази 3 місце (Вовковінська Юлія, Вегера Ярослава, Федосова Вікторія, 3 командне місце - Федосова Вікторія і Капітан Олександра).
16 лютого 2016 р. на гуманітарно-педагогічному факультеті успішно проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка». Деканом факультету професором Василем Дмитровичем Шинкаруком створено конкурсну комісію з відбору часників першого етапу олімпіади. Головою комісії призначено доктора педагогічних наук, завідувача кафедри педагогіки Руслана Васильовича Сопівника. У складі комісії працювали: професори Василь Іванович Ковальчук, Микола Анатолійович Пригодій. Значну роботу з підготовки тестових завдань для учасників олімпіади здійснили кандидати педагогічних наук, доценти кафедри педагогіки Світлана Володимирівна Виговська та Леся Миколаївна Маценко. Розробкою завдань продуктивного рівня займався доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Петро Григорович Лузан та доцент тієї ж кафедри Оксана Вікторів Лапа.
Із вступним словом до учасників олімпіади звернувся голова конкурсної комісії Р.В. Сопівник, який від імені адміністрації університету і гуманітарно-педагогічного факультету привітав пристуніх із відкриттям першого етапу олімпіади, побажав студентам успіхів в інтелектуальному змаганні та запевнив, що на гуманітарно-педагогічному факультеті деканатом створені механізми підтримки і заохочення талановитої, творчої молоді у її намірах займатись науково-дослідною роботою, навчатись в аспірантурі за різними педагогічними спеціальностями.
Олімпіаду проведено у три тури. 16 лютого відбулося два тури: перший тур – теоретичний, він передбачав розв’язання студентами тестових завдань з дисципліни «Педагогіка». Другий тур полягав у розв’язанні студентами завдань 2-го рівня складності (продуктивних завдань). Третій тур, який буде проведено пізніше, передбачає презентацію результатів творчого конкурсу. Про умови проведення третього туру олімпіади (творчого) детально розповів професор Василь Іванович Ковальчук.
У І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка» взяли участь студенти 2, 3 та 4 курсів напряму підготовки «Соціальна педагогіка» та студенти 4 курсу напряму підготовки «Філологія. Переклад» - усього 25 учасників.
Приємно констатувати, що усі студенти показали високий рівень знань з «Педагогіки». Наразі конкурсна комісія гуманітарно-педагогічного факультету визначає переможців першого і другого турів, а учасники олімпіади готуються до самопрезентації у творчому конкурсі.
Після закінчення третього туру будуть оголошені імена переможців,  які представлятимуть Гуманітарно-педагогічний факультету та НУБіП України у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка», що проводитиметься на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського у квітні 2016 р.
Доценти кафедри педагогіки
Маценко Л.М., Виговська С.В.
 
 
     
  
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook