Збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту: затвердили звіт декана Анатолія Остапчука

8 лютого 2016 року

     5 лютого на зборах трудового колективу факультету аграрного менеджменту, які відбулися за участю ректора університету Станіслава Ніколаєнка, голови ради роботодавців факультету Тараса Висоцького, члена цієї ради Олександра Журавля, прозвітував декан Анатолій Остапчук. Він проаналізував роботу підрозділу та зосередив увагу на його організаційній структурі, кадровому потенціалі, науковій, інноваційній діяльності, міжнародній, навчально-методичній, навчально-виховній, профорієнтаційній роботі, а також господарській і фінансовій діяльності. Окремо зупинився на основних завданнях та напрямах роботи факультету на 2016 рік. 

     Ректор Станіслав Ніколаєнко розповів колективу про організацію роботи університету в першому семестрі та плани на другий, вказав на проблемні питання, які повинні вирішуватися на факультеті найближчим часом. А ще – поцікавився кількістю студентів, які на даний момент мають академічну заборгованість, станом справ у молодих дослідників та аспірантів.

     Завідувач кафедри економічної теорії Рудий М.М. зосередив увагу на відсотку випускників, які працевлаштовані за фахом. Прийнято рішення – посилити співпрацю з радою роботодавців у цьому напрямку. Професор кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Чорний Г.М. зауважив, що за даними соціологічного опитування в жовтні минулого 2015 року половина студентів висловила бажання підвищити якість роботи кураторів групи.

 

     Тарас Висоцький у своєму виступі зазначив, що факультет повинен спрямувати свої зусилля на те, щоб випускати кваліфікованих фахівців, затребуваних роботодавцями. А Олександр Журавель розповів про перспективи виробничого навчання, відвідування провідних вітчизняних аграрних компаній, фермерських господарств студентами.
     Про пророблену роботу коротко прозвітував також директор НДІ економіки і менеджменту Микола Талавиря.
     До обговорення долучилися завідувачі кафедр маркетингу та міжнародної торгівлі Ларіна Я.С., менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Горьовий В.П., економічної теорії Рудий М.М., доцент Ковтун О.А. та професор Чорний Г.М. Мова йшла про роботу відповідної кафедри, якість освіти, формування рейтингу викладачів, відкриття нових спеціальностей, співпрацю з міжнародними партнерами, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників тощо.

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко зазначив, що факультет аграрного менеджменту має бути одним із найпотужніших. Якість нашої освіти, підготовка наших випускників – це перепустка до якісного життя, додав він. Станіслав Миколайович наголосив на необхідності запровадження наукових тематик, розробки бізнес-проектів. А щодо профорієнтаційної роботи, то тут, серед іншого, треба укладати договори із школами. Станіслав Ніколаєнко зазначив, що на даний момент значно підвищилися вимоги до підтвердження статусів національного та дослідницького університету, тож маємо їх виконати.

     Потому збори трудового колективу затвердили звіт декана, обрали делегатів на звітну конференцію університету та обрали головою профбюро співробітників факультету доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Артюх Т.О.

Людмила Денисенко,
заступник декана

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook