Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

22 лютого 2016, 14:00
Корпус № 10, наукова бібліотека

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання навчально-методичної ради НУБіП України,
яке відбудеться 22 лютого 2016 р.
о 1400 в науковій бібліотеці навчального корпусу № 10

1. Про наповнення електронного освітнього середовища університету (доповідачі – голова навчально-методичної ради Кваша С.М., Кліх Л.В.).

2. Про підготовку до дня відкритих дверей 12.03.2016 р. (доповідачі – начальник навчального відділу Зазимко О.В., декани, директори ННІ).

3. Про розгляд ліцензійних справ ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» з підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальностями: 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (доповідають – директор Ірпінського економічного коледжу Михайлов С.І., Єресько О.В.). 

4. Розгляд надання права ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» проводити освітні послуги, пов’язані з підготовкою громадян України до вступу у вищі навчальні заклади з обсягом прийому 200 осіб. (доповідач – заступник директора з навчальної роботи Костенко Т.В.).

5. Підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку навчальній літератури (доповідач – секретар ради Касаткін Д.Ю.).
     На розгляд навчально-методичної ради університету для підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку навчальній літератури подано рукописи та необхідні супровідні документи навчальних книг, які відповідають навчальним планам та робочим програмам дисциплін.

     Підручник
1) підручник «Радіобіологія» (автор – Гудков І.М.).
     Навчальні посібники
1) навчальний посібник «Морфологія кози» (автори – Хомич В.Т., Кот Т.В.);
2) навчальний посібник «Біологія для вступників до ВНЗ» (автори – Кліх Л.В., Тупицька О.М., Кліх Р.П.);
3) навчальний посібник «Системи прийняття рішень» (автори – Баранкевич М.М., Негрей М.В., Нємкова О.А.).
     Словник
1) «Багатомовний словник анатомічних термінів (українсько-латинсько-англійсько-російсько-білорусько-польсько-румунський)» (автори – Костюк В.К. та ін.).

6. Різне.

С. Кваша,
голова навчально-методичної ради

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook