У Ніжинському агротехнічному інституті пройшов регіональний семінар-нарада керівників і фахівців аграрних підприємств області

28 січня 2016 року

     У Ніжинському агротехнічному інституті пройшов регіональний семінар-нарада керівників і фахівців аграрних підприємств області за участю голови Всеукраїнської аграрної ради Андрія Дикуна, голови Ніжинської районної ради Олега Бузуна, голови Ніжинської районної державної адміністрації В’ячеслава Івашина. На ній розглядалися новації податкового законодавства щодо його практичного застосування в аграрному секторі економіки. 

     Зібрання відбувалося в святий для кожного свідомого українця день – День Соборності України. Тож подальша робота семінару відбувалася під гаслом єднання. Єднання, насамперед, аграріїв, піднесення їх ролі в житті суспільства як господарів землі. Доповідачі наголошували на необхідності активізації виробників сільськогосподарської продукції у напрямку формування законодавчого поля України в інтересах українського села. 

     Прикладною результативністю семінару стала домовленість учасників про подальшу співпрацю: будуть проводитися курси для бухгалтерів аграрних підприємств регіону, що, в свою чергу, сприятиме подальшому ефективному застосуванню нових податкових норм в діяльності агроформувань.


Василь Лукач,
директор Ніжинського агротехнічного інституту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook