Відбулося чергове виїзне заняття магістрів факультету ветеринарної медицини

16 листопада 2015, 12:33
ВАТ «Терезине» Білоцерківського району Київської області

Згідно наказу №1904С від 29.10.2015 р. відбулося виїзне заняття студентів факультету ветеринарної медицини ОР «Магістр» 2 року навчання, які проходять підготовку на кафедрі гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька за магістерською програмою «Ветеринарна гігієна та санітарія», на базі ВАТ «Терезине» Білоцерківського району Київської області.

Доктор біологічних наук, професор Захаренко Микола Олександрович та кандидат ветеринарних наук, доцент Поляковський Василь Михайлович в колі студентів перед початком занять
 

Студенти познайомились та опрацювали сучасні системи та способи утримання великої рогатої худоби, профілактики захворювань кінцівок, діагностичними дослідженнями, способами видалення, обробки та використання відходів, особливостями застосування систем примусового (доїльний зал) та добровільного (робот-дояр) доїння корів.

Сучасний корівник для безприв'язного утримання корів

Доїльний зал "Паралель"

На кафедрі стало доброю традицією проводити лабораторні заняття та закріплювати теоретичний матеріал студентами на провідних підприємствах тваринницької галузі.


Кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри гігієни
та санітарії тварин імені професора А.К. Скороходька
Поляковський Василь Михайлович


Ознайомлення студентів з роботою робота-дояра
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook