В університеті пройшов Ярмарок аграрних вакансій

6 листопада 2015 року

     6 листопада в університеті вперше відбулась чи не найбільша НR подія року – Ярмарок аграрних вакансій. Він зібрав близько тисячі студентів НУБіП та інших університетів, представників понад 20 найбільші аграрних компаній та агрохолдингів. Останні представили інформацію про вакансії та знайомили молодь з вимогами, які ставлять до своїх майбутніх працівників.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша відзначив унікальність цієї події, адже по суті робота сама прийшла до майбутнього випускника. Це гарна можливість якнайкраще себе зарекомендувати та шанс побудувати успішну кар’єру в агробізнесі.

   

     Для знайомства роботодавців і студентів було організовано роботу трьох секційагрономія (модератор – декан факультету захисту рослин, екології і біотехнології Микола Доля), переробка (модератор – директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко) і управління та механізація (модератор – заступник декана факультету конструювання і дизайну Олег Марус), в рамках яких пройшли майстер-класи та співбесіди. Тут були представлені компанії DuPontUkraine, Limagrain, AgroGeneration, DYKUN, ЕРІДОН, ТОВ “Хорш Україна», Пьотінгер.

     Також працювала виставка компаній, де можна було детальніше познайомитися з їх роботою, технологіями та продукцією.

    

    

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook