День українського козацтва на гуманітарно-педагогічному

22 жовтня 2015, 9:05

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва. Це велике свято для кожного українця, кожного патріота нашої величної держави.

У наш час традиції українського козацтва не просто живі, а й лягли в основу єднання нації, служать провідною зорею у відчайдушній боротьбі за рідну землю, за Батьківщину.


Цій події було приурочене свято «День українського козацтва», яке підготували студенти гуманітарно-педагогічного факультету. На урочисте дійство були запрошені ви-кладачі, студенти та просто бажаючі злитися з народною культурою в єдине ціле.

Грандіозне святкування розпочалося з демонстрації талантів студентів. Неймовірні українські пісні лунали по всій аудиторії, та глядачі з радістю підспівували виконавцям. Авторські вірші юних обдарувань зачіпали душі та запальні танці не залишили нікого байдужого у залі.

Присутніх привітав зі святом декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович. Він зазначив, що душі українців єднає віра у майбутнє та дії на благо країни. Проте він наголосив, що «головним у єднанні народу є вишиванка, яка завжди зігріває наші братні українські серця».


На завершення свята запрошених почастували українськими стравами, які прославляли нашу народу кухню з давніх віків. Усі присутні з великим задоволенням куштували їжу та дякували організаторам за чудовий настрій.

На душевній ноті святкування підійшло до кінця, проте ніхто з гостей не залишився байдужим до організованого дійства. Кожен з присутніх залишив свято з щасливою усмішкою та теплом у серці.

Студентки 1 курсу
гуманітарно-педагогічного факультету
Кравчук Наталії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook