Алекс Ліссітса на факультеті аграрного менеджменту розповів про виклики для сучасних студентів

10 жовтня 2015 року

     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України в рамках співпраці Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту та проекту АгроШкола Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ) відбулася лекція президента УКАБ – генерального директора «Індустріальної молочної компанії» Алекса Ліссітси на тему: «Аграрні підприємства майбутнього: виклики для сучасного студента».

    

     Зустріч розпочалася з привітального слова ректора Станіслава Ніколаєнка, який наголосив на важливості виступів перед студентами відомих та успішних людей, серед яких бізнесмени, керівники органів державного управління, громадські діячі, які є випускниками університету і на власному досвіді доводять конкурентоспроможність на ринку праці.

     Алекс Ліссітса подякував адміністрації університету за запрошення та можливість поділилися бізнес-ідеями зі студентською молоддю, розповісти їм свої секрети успіху та досягнення поставлених цілей.

     Цікаво та доступно Алекс Ліссітса презентував слухачам власне бачення розвитку аграрного сектору України. Він розповів про зміни в структурі сільськогосподарських підприємств, працезабезпеченості господарств та продуктивності культур, порівнюючи зарубіжний досвід та українські реалії.

     Лектор обґрунтовано відзначив провідну роль великих агрохолдингів, які зосереджені на вирощуванні експортно-орієнтованих культурах, впроваджують новітні технології та інвестують значні кошти в розвиток сільських територій та аграрної галузі.

     Президент УКАБ відмітив, що в майбутньому успішними будуть лише ті компанії, які підвищуватимуть ефективність та продуктивність своєї діяльності, впроваджуватимуть інновації, інвестуватимуть в людський капітал і розвиватимуть соціальну відповідальність на селі.

    

     Алекс Ліссітса обмінявся думками зі студентами стосовно перспектив розвитку вітчизняного аграрного сектора, покращення інвестиційного клімату в державі, а також їх майбутнього працевлаштування. На завершення він побажав студентам не зупинятися, постійно розвиватися і працювати над собою для того, щоб у нашій країні виросла нова генерація лідерів та сучасних успішних підприємців.

     Для присутніх ця зустріч стала гарною можливістю отримати бізнес-поради з перших вуст, оцінити свої перспективи і можливості, виявити нові напрямки для саморозвитку, познайомитися з життєвим досвідом успішного бізнесмена.

Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook