Агрономічний факультет

Наукова діяльність

Наукові дослідження на факультеті спрямовані на вивчення і удосконалення технології виробництва, зберігання та переробки плодів, овочів і винограду.

У плодівництві вивчаються нові конструкції крон і типи насаджень зерняткових та кісточкових культур, сорти яблуні й груші. Співробітниками і студентами ведуться дослідження з формування й обрізки винограду, обліку потенційної плодоносності бруньок різних сортів, випробовуються нові прийоми вирощування виноградних саджанців, удосконалення технології вирощування овочів у відкритому і захищеному ґрунті, розробляється інтегрована система захисних заходів від шкідників та хвороб плодоовочевої продукції й винограду та ведуться дослідження рекреаційних можливостей кримських лісів і парків.

У науковій роботі активну участь беруть студенти, які працюють у студентських наукових гуртках за інтересами. Кожного року проходять наукові студентські конференції. Також студенти мають змогу публікувати результати своїх досліджень у випусках наукових праць університету. Науково-агрономічну практику студенти проходять найчастіше як співвиконавці кафедральних науково-дослідних держбюджетних тем, результати яких, як правило, завершуються виконанням дипломних робіт.

У вільний час студенти факультету беруть активну участь у різних гуртках: наукових (5), спортивних секціях (14), художній самодіяльності на базі Палацу студентів (9). Активно відвідуються секції футболу, боротьби, волейболу, армреслінгу, туризму, дзю-до, легкої атлетики та ін. Серед наших спортсменів є розрядники, майстри спорту та чемпіони Криму.

Учасники художньої самодіяльності беруть участь в огляді студентських талантів «Софіївські зорі» та «Голосіївська весна».

Факультет підтримує зв’язки з науковими та навчальними закладами США, Франції, Нідерландів, Німеччини, Росії.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook