ОС Магістр

  

Навчальні дисципліни
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
Електронний навчальний курс
Робоча програма з дисципліни
Експлуатація технологічного обладнання
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»
 
 
 
Експлуатація технологічного обладнання
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»
 
 
 
Оптимізація виробничих процесів
 
 G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»
 
 
 
Оптимізація виробничих процесів
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів»
 
 
 
 
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
 
 
181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса» 
 

 

 


Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості

 
181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
 

 

 


Метрологія та метрологічне забезпечення 

 G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»
 
 
 
 
 
 
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю
 
 
175 «Інформаційно – вимірювальні технології»

ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook