ОС Магістр
ОС Магістр
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Експлуатація технологічного обладнання | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» | ||
Експлуатація технологічного обладнання | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» | ||
Оптимізація виробничих процесів | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» | ||
Оптимізація виробничих процесів | G13 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів» | ||
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
|
|
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |
|
|
Метрологія та метрологічне забезпечення | G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» | ||
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю | 175 «Інформаційно – вимірювальні технології» ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» |