Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Міжнародний туризм" 2025/2026 н.р.

 

ОС «Магістр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Міжнародний туризм»
Обов’язкові компоненти ОПП
ОК
Дисципліна
Робоча програма
ЕНК
ОК1
Професійна комунікація іноземною мовою
 
 
ОК 2
Методологія і організація наукових досліджень
 
ОК 3
Міжнародний ринок туристичних послуг
 
ОК 4
Управління проєктами у туристичній сфері
 
ОК 5
Управління туристичними дестинаціями
 
ОК 6
Інновації в туристичній діяльності
ОК 7
Управління якістю в туризмі та рекреації
 
ОК 8
Стратегічний маркетинг у туризмі
ОК 9
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму
 
 ОК 10
Діджиталізація туризму
 
ОК 11
Міжнародне право
Вибіркові компоненти ОПП
ВК 1
Договірне право
 
ВК 2
Інтелектуальна власність
ВК 3
Господарське право
ВК 4
Курортологія
ВК 5
Діловий етикет
ВК 6
Психологія управління
 
 
ВК 7
Міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції
 
ВК 8
Готельна справа
ВК 9
Управління бізнес-процесами суб’єктів туристичної діяльності
ВК 10
Бренд-менеджмент
ВК 11
Організація туризму
ВК 12
Ресторанна справа
ВК 13
Психологія конфлікту
ВК 14
Сервісологія
ВК 15
Туризмологія
 
ВК 16
HR-менеджмент готелів і ресторанів
 
 
 
 
 
Програма виробничої (переддипломної) практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» ОП «Міжнародний туризм»
 
Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи підготовки фахівців освітнього ступеня «магістр» галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J3 «Туризм та рекреація» ОП «Міжнародний туризм»
 
 
Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J3 «Туризм та рекреація» ОП «Міжнародний туризм»
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook