ОС "Бакалавр"

Дисципліна
Робоча програма
ЕНК
ОС «Бакалавр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Туризм»
Організація анімаційної діяльності
 
 
Активний туризм
 
 
Організація туризму
 
Іноземна мова професійного
спрямування
 
 
Готельна справа
Ресторанна справа
Комунікативний менеджмент
Маркетинг у туризмі
Менеджмент туризму
Організація екскурсійної діяльності
Сільський зелений туризм
Гастрономічний туризм
Стартап-менеджмент у туризмі
Рекреологія і курортна справа
Бізнес-планування в туризмі
 
Міжнародний туристичний бізнес
 
Аналіз діяльності підприємств туризму
 
Логістика в туризмі
 
 
 
 
 
 

Дисципліна
Робоча програма
ЕНК
ОС «Бакалавр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
 
Готельна справа
Ресторанна справа
Технології продукції ресторанного господарства
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу
Економіка готелів і ресторанів
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Кондитерське та пекарське мистецтво
Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
Управління якістю продукції на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
 
Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Бізнес-планування діяльності підприємств
готельно-ресторанного бізнесу
 
Міжнародний ринок готельних послуг
 
 
Маркетингові комунікації в закладах готельно-ресторанного господарства
 
Технологія напоїв
Етика гостинності
Кейтеринг
Курортна справа
Етнічні кухні
 
Міні-технології харчових виробництв
 
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
Комунікативний менеджмент
 
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
Організація дозвілля в закладах  готельно-ресторанного господарства
 
 
 
 
 
 

 

 

Дисципліна
Робоча програма
ЕНК
ОС «Бакалавр» на рівні університету
Діловий етикет
 
 
 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook