ОС "Бакалавр"
ОС "Бакалавр"
Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОС «Бакалавр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Туризм» | ||
Організація анімаційної діяльності | ||
Активний туризм | ||
Організація туризму | ||
Іноземна мова професійного спрямування | ||
Готельна справа | ||
Ресторанна справа | ||
Комунікативний менеджмент | ||
Маркетинг у туризмі | ||
Менеджмент туризму | ||
Організація екскурсійної діяльності | ||
Сільський зелений туризм | ||
Гастрономічний туризм | ||
Стартап-менеджмент у туризмі | ||
Рекреологія і курортна справа | ||
Бізнес-планування в туризмі | ||
Міжнародний туристичний бізнес | ||
Аналіз діяльності підприємств туризму | ||
Логістика в туризмі | ||
Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОС «Бакалавр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» | ||
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | ||
Готельна справа | ||
Ресторанна справа | ||
Технології продукції ресторанного господарства | ||
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу | ||
Економіка готелів і ресторанів | ||
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму | ||
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу | ||
Кондитерське та пекарське мистецтво | ||
Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства | ||
Управління якістю продукції на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | ||
Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства | ||
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | ||
Бізнес-планування діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | ||
Міжнародний ринок готельних послуг | ||
Маркетингові комунікації в закладах готельно-ресторанного господарства | ||
Технологія напоїв | ||
Етика гостинності | ||
Кейтеринг | ||
Курортна справа | ||
Етнічні кухні | ||
Міні-технології харчових виробництв | ||
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ||
Комунікативний менеджмент | ||
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства | ||
Організація дозвілля в закладах готельно-ресторанного господарства | ||
Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОС «Бакалавр» на рівні університету | ||
Діловий етикет | ||