Святом Івана Купали завершили практику студенти 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету напряму Соціальна педагогіка

8 липня 2015 року

   Цього літа навчальна "соціально-педагогічна" практика студентів 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України напряму підготовки «Соціальна педагогіка» відбувалась на базі Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Як відомо з наукових джерел: - Соціальний педагог – одна з ключових фігур в закладі освіти. Він допомагає дітям пройти складний шлях соціалізації та адаптації до нових умов життя. Соціальний педагог – це той поводир, який веде діток в такому складному, незнайомому дорослому світі.

    Отже і студенти під час роботии закріпили набуті за рік теоретичні знання практичними навичками у роботі з дітьми.

 

    Апофеозом практики стало свято Івана Купала, яке організували та провели самі студенти. У взаємодії з начальником відділу виставково-ярмаркової діяльності Нелєю Федорівною Марусіч студентами було складено сценарій свята, розроблено афіши,  рекламні засоби, призи для нагородження  переможців конкурсів тощо.

    Керівниками практики, Касаткіним Дмитром Юрійовичем та Блозвою Андрієм Ігоровичем, було придбано канцелярське та ігрове знаряддя для проведення свята.

    Під час святкування у неділю 5 липня 2015 р. студенти розпочали свято біля Павільону №8 з організації "пізнавального квесту".

     Наступними дійством був театралізований виступ присвячений святу Івана Купала.

     Хоча на дворі стояла неймовірна спека у приміщенні павільону було прохолодно та цікаво. Студенти проводили майстер-класи з орігамі, аква-гриму, витвори з резинок та бусів, малювання та багато іншого.

    На дворі проходило свято "Дитячого караоке" та конкурс талантів.

     Завершелися свято надвечір урочистим зануренням вироблених дітьми з орігамі корабликів та квіток лілей в "Озеро бажань" із загадуванням бажання, яке обов'язково здійсниться!

     Окрему подяку організатори Свята висловлюють керівництву НУБіП України, а саме декану педагогічного факультету професору Василю Дмитровичу Шинкаруку та заступнику начальника навчального відділа доценту Олегу Вікторовичу Бачинському за допомогу у налагодженні зв'язків з базою практики.

 

Доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті

Касаткін Д.Ю.

асистент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті

Блозва А.І.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook