ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження гостинно відкриває двері майбутнім вступникам

7 квітня 2024 року
  Кожен школяр, коли настає час вибору майбутньої професії, стикається з важливим вирішенням – де продовжити свою освіту після закінчення школи. Одним із важливих кроків для майбутнього вступника є відвідування закладу вищої освіти. Таке знайомство дозволяє школярам зазирнути у внутрішній світ майбутнього фаху, ознайомитися зі лабораторіями та викладачами університету, відчути дух студентського кампусу.

 

  Знайомство з Національним університетом біоресурсів і природокористування України розпочалося із вступного слова ректора академіка Станіслава Ніколаєнка, який розповів про особливості навчання в університеті, про можливості отримання грантів, стипендій та інших форм фінансової підтримки для здобувачів освіти.

 

  Однією з ключових була інформація від представники Приймальної комісії університету про цьогорічні умови вступу, процедуру подачі документів, терміни та вимоги до абітурієнтів.
  Після урочистої частини на гостей заходу чекали представники факультетів та інститутів, щоб провести цікаві лекції, майстер-класи і презентації, які розкривають усю різноманітність спеціальностей.

 

  Цього разу на майданчику Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження зібралося понад 50 школярів з різних шкіл та ліцеїв.
  Заступник директора Віталій Савченко привітав майбутніх вступників з Гоголівського ліцею Великодимерської селищної ради, Навчально-виховного комплексу №141 "Освітні ресурси та технологічний тренінг" м. Києва, Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №250 з поглибленим вивченням математики Деснянського району м. Києва, Еколого-природничого ліцею №116 в Києві і ін.

 

  Форма проведення заходу передбачала і дистанційний формат, для тих хто не мав можливості завітати безпосередньо до інституту на гостину. Було групове приєднання 18 школярів Згурівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Згурівської селищної ради Броварського району Київської області.

 

 

 

 

 

 

 

  У ході Дня відкритих дверей майбутні вступники мали можливість дізнатися про навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, відвідати навчальні лабораторії та відчути енергію академічного середовища, спілкуючись із викладачами та студентами, які охоче ділилися своїм досвідом та знаннями.

 

 

  Найбільше захоплення та інтерес у студентів викликали лабораторії розумних електромереж, технічного діагностування енергообладнання та електротехнічних матеріалів, мехатроніки, моделювання електротехнологічних процесів і систем та електробезпеки в енергетиці, робототехнічних комплексів та систем, мікропроцесорної техніки та ін.

 

  Відвідування навчального полігону із діючим макетом «розумної» мережі 10 кВ із секціонуванням взагалі не залишили сумнівів щодо вибору майбутнього фаху.

 

 

  День Відкритих Дверей – це не лише подія, але і можливість відкрити для себе новий світ знань, досліджень та професійних можливостей, що допоможе зробити свідомий та обдуманий вибір у професію на все життя.

До зустрічі, шановні наші вступники!


Віталій САВЧЕНКО, Лілія МАРТИНЮК,
заступники директора

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook