Співробітники кафедри цивільного та господарського права проводять профорієнтаційну роботу

15 квітня 2015, 15:59

 

Стежинками профорієнтаційної роботи

 
Життя - це ряд зусиль. Ми бачимо мету,

але не завжди бачимо дорогу. 
В.Шкловський.

Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей. Вступ до вищого навчального закладу є для них важливим життєвим проектом, над яким майбутні абітурієнти працюють разом з вчителями та батьками. У цьому важливому для кожного виборі продовжують допомагати майбутнім абітурієнтам і викладачі юридичного факультету. Так, 10 квітня 2015 року асистент кафедри цивільного та господарського права Канарик Юлія Сергіївна провела профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів Старокостянтинівської Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 та Старокостянтинівської гімназії ім. Героя України С.М. Бондарчука м. Старокостянтинів Хмельницької області.

Зустріч пройшла в теплій та конструктивній атмосфері. Зокрема, учнів було ознайомлено з напрямами, за якими ведеться підготовка майбутніх фахівців в НУБіП України. Акцентовано увагу на напрямі підготовки «Правознавство», за яким готуються фахівці на юридичному факультеті. Школярі багато і докладно розпитували про умови  вступу до НУБіП України на 2015-2016 навчальний рік, культурно-масові та спортивні заходи, що проводяться на факультеті.                                                                       

Канарик Ю.С. розповіла також про переваги навчання в університеті, особливості майбутньої професії, студентське містечко. Найбільше учнів зацікавили можливість навчання та стажування за кордоном та перспективи  майбутнього працевлаштування після закінчення НУБіП України.

Кожен майбутній потенційний абітурієнт отримав в кінці зустрічі листівки з додатковою інформацією про університет, кафедру цивільного та господарського права та спеціальність.                                                         Сподіваємося побачити сьогоднішніх випускників школи в лавах студентства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Юлія Канарик,

асистент кафедри цивільного та господарського права


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook