Студенти гуманітарно-педагогічного факультету провели еко-фестиваль "Чистота починається з тебе"

8 квітня 2015 року

     Як ви гадаєте, чому 15 корпус сяє чистотою та світлом? Ні, не тому що весна, а просто студенти гуманітарно-педагогічного факультету зібрали всі свої сили, натхнення і хороший настрій та надали території свого корпусу належного вигляду. Що ж, з допомогою філологів та соціальних педагогів I та III курсів 8 квітня 2015 року впевнено продовжилася акція «Чистота починається з тебе». Дякуючи організаторам Шинкарку Василю Дмитровичу та Демиденку Артему Миколайовичу, нашим волонтерам не довелося нудьгувати за рутинною роботою, адже це не «лише прибирання», а шанс зрозуміти волонтерство, для чого ми це робимо і чому ми цього потребуємо. Командою гуманітарно-педагогічного факультету вкотре було підтверджено просту істину – волонтер не той, хто прибирає та допомагає, а й той, хто підтримує цю чистоту! Також, ми повинні розуміти, що займатися волонтерством – не тільки жертва часу та фізичної сили, це усвідомлення вагомості результату не лише для себе, але й для світу в цілому.


     Це була ще одна сходинка на шляху до масштабного еко-фестивалю. Якщо ти любиш природу так, як і ми, у тебе ще є час зареєструватися на «GOLOSIEVO ECO FEST 2015» та проявити себе в глобальному прибиранні. Масштабний фестиваль екологічної свідомості відбудеться 25 квітня 2015 о 1000 поблизу 10 корпусу Національного університету біоресурсів та природокористування України. Пам’ятаймо, що саме цього дня проходить прибирання території усієї планети. 

     Якщо ця подія не захопила тебе, не засмучуйся, адже ти маєш можливість приєднатися до нас на «ECO ROVER FEST», що відбудеться 15 квітня 2015 року. Реєструйся та стань учасником екологічної велоекспедиції. Отримуй більше, ніж очікуєш!  
     Ми впевнені, що саме ти не байдужий до світу навколо, тому долучайся до нашої команди. Зробимо світ кращим!

 

 

 

Аліна Куца,
Філ 1401 група гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook