Студентів відокремлених підрозділів запросили на навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

27 березня 2015 року

     24 березня до відокремленого підрозділу університету «Ніжинський агротехнічний інститут» завітали співробітники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Анатолій Гладкий та Алла Дудник. Метою візиту стала профорієнтаційна робота та запрошення студентів і співробітників інституту на День відкритих дверей НУБіП, що відбудеться цієї суботи.

     В рамках зустрічі відбулося представлення нашого університету в цілому та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зокрема. Студенти із задоволенням прослухали доповідь А. М. Гладкого про структуру університету, нові особливості правил прийому, а також дізналися переваги здобуття освіти в НУБіП України для випускників відокремлених підрозділів – Ніжинського агротехнічного інституту та Ніжинського агротехнічного коледжу.


     Із цікавістю студенти сприйняли також доповідь заступника ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Алли Дудник. Адже вона розповіла про навчальну роботу в інституті, культурно-масові та спортивні заходи, міжнародну співпрацю і практичне навчання студентів.
     Випускники розпитували гостей про соціально-побутові умови в гуртожитках, процедуру фахового вступного випробування, терміни вступної кампанії. Їх цікавили також умови проходження виробничої практики, стажування за кордоном, можливість продовження навчання в аспірантурі університету. Загалом бесіда пройшла в дружньому форматі. Студенти висловили сподівання на зустріч в аудиторіях університету в День відкритих дверей 28 березня.

     Висловлюємо величезну подяку директору Ніжинського агротехнічного інституту Василю Лукачу за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу. А також в.о. директора Ніжинського агротехнічного коледжу Олені Литовченко за організацію зустрічі зі студентами та щирий прийом у стінах закладу.
     Сподіваємося, що студенти відокремлених підрозділів НУБіП України приймуть правильне рішення і продовжать здобувати освіту в нашому інституті.


А. Дудник,

заступник директора ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook