Ректорат: завершення навчального семестру, зустріч ректора зі старостами груп та відзначення Міжнародного дня студента

13 листопада 2023 року
  13 листопада 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Ректор проінформував про підсумки спільного заходу Спілки ректорів України та Польщі, де обговорювалися подальші формати роботи, перспективи реформ вищої освіти, була відмічена плідна співпраця університету з низкою польських вишів.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на посиленні епідеміологічних заходів з профілактики поширення ГРВІ. Узагальнюється інформація зі звіту та планів роботи на наступний рік в межах реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2025». 15 листопада о 1500 відбудуться матчі з футболу та волейболу, 16-17 листопада пройде конкурс на найінтелектуальнішу академічну групу – це заплановано в межах відзначення Міжнародного дня студента. Також передбачена низка заходів з відзначення Дня працівників сільського господарства.

 

  Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на формі звіту та підготовці до засідання вченої ради.

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про проведення цього тижня ярмарки професій на механіко-технологічному факультеті, підготовку до звітної кампанії з наукової роботи. У навчально-дослідних господарствах завершується підготовка до зимового періоду.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про перебіг постерних презентацій магістерських досліджень та їхню перевірку на плагіат. Добігає кінця навчальний семестр і за тиждень розпочинається заліковий тиждень. Проведена відповідна робота зі студентами, які були не атестовані, з тим, аби на сесію вони вийшли з допуском.
  Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про уточнення делегатів для участі в конференції трудового колективу. Йде робота з аналізу виконання колективного договору.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про завершення 14 листопада подачі документів для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.
  Заступник голови Сенату Студентської організації Олександр Алєксєєв повідомив про участь в Дні відкритих дверей, організацію стратегічної сесії для самоврядування, розробку програми відзначення річниці Революції Гідності. Також у межах відзначення Міжнародного дня студента Сенат організовує низку заходів, анонси яких можна знайти в офіційних акантах в соціальних мережах.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про зустрічі зі студентським самоврядуванням в гуртожитках, аналіз користуванням підключення до інтернету, інвентаризацію майна. У зв’язку з виселенням магістрів після завершення навчання, дано доручення повідомити їх про здачу кімнат в належному стані з тим, аби був час усунути недоліки, якщо вони є.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про фінансову підтримку кращих студентів до Міжнародного дня студентів, перспективи завершення фінансового року, закупівлі матеріалів.

 

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про монтаж потужного генератора в Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК. Минулого тижня проведене асфальтування автодрому. Проводяться ремонтні роботи в гуртожитках та навчальних корпусах.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.

  1. Ярославу Рудику – контролювати завершення навчального семестру.
  2. Сергію Кваші – організація і забезпечення проведення заходів до Міжнародного дня студента; сприяти проведенню Всеукраїнських спортивних ігор команд міських територіальних громад ВФСТ «Колос», що відбудуться на базі НУБіП 23-25 листопада.
  3. Сергію Кваші і Валерію Іщенку – сприяти організації Дня працівника сільського господарства, що його на базі університету проводить Київська обласна адміністрація.
  4. Вадиму Кондратюку – належне проведення наступного Дня відкритих дверей, запланованого на 16 листопада, та підтримання конструктивного діалогу з директорами коледжів, випускники яких традиційно найчастіше обирають для продовження навчання НУБіП; увага науковим проєктам.
  5. Вадиму Ткачуку – подбати про медичні огляди всіх категорій працівників і співробітників університету.

     Приємною нотою стало привітання двох ювілярів - своє 55-річчя відзначали декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук та головний механік Петро Виштак. Ректорат відзначакми та цінними подарунками привітав керівників з цією славною датою.

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook