Мережею ветеринарних клінік «Зоолюкс» проведено конференцію для студентів факультету ветеринарної медицини НУБіП України

31 жовтня 2023 року
  29 жовтня 2023 року наші видатні анестезіологи мережі ветеринарних клінік «Зоолюкс» провели благодійну конференцію для студентів факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України). Під час заходу було обговорено основні принципи забезпечення якісного анестезіологічного управління, а також методи розпізнавання болю та особливості проведення епідуральної анестезії.

 

   Найважливіше, всі зібрані кошти від цієї конференції, а також від подібної події, яка відбулася 29 вересня 2023 року і була присвячена веденню пацієнтів з травмами, скеровані на підтримку Збройних сил України. Зараз, коли наша країна потребує єдності та підтримки, це важлива ініціатива, яка сприяє поліпшенню стану справ у сфері оборони. 

 

   Ми хочемо щиро подякувати факультету ветеринарної медицини НУБіП України за підтримку та допомогу в організації цих конференцій. Під час двох заходів було зібрано 20 000 грн, які безпосередньо спрямовані на допомогу Збройним силам України.

        Дякуємо всім, хто взяв участь у цих конференціях і вніс свій внесок у допомогу нашій країні. Ваша підтримка має велике значення!
   Також вдячні за організацію: Ветсемінар : Vetseminar.org

Слава Україні!

 ФВМ НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook