Студентка ННІ неперервної освіти і туризму Вікторія Терьошина – переможниця Всеукраїнського конкурсу творчих робіт

31 жовтня 2023 року
     Бакалавр публічного управління та адміністрування Вікторія Терьошина посіла 1 місце у номінації «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України» Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. До цього конкурсу активно долучилися й інші студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  Нещодавно у Національному агентстві України з питань державної служби відбулося нагородження переможців. Їх привітали Голова НАДС Наталія Алюшина, партнери конкурсу, а саме: координаторка програм ООН «Жінки в Україні» Тетяна Кудіна, менеджер проєктів Фонду Ганса Зайделя В Україні Світлана Савран, національна експертка Проєкту DECIDE з децентралізації управління освітою Анна Грищенко, фахівчиня Проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ» Людмила Кіндрат, експертка проєкту EU4PAR Ірина Свірі та голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих державних службовців України» Єгор Міненко.
  Переможниця Вікторія Терьошина у своїй конкурсній роботі зазначила: «Подібно до сполучень архітектурних стилів у будівлях, реформи об'єднують традиційне українське управління з передовими європейськими підходами. Так само, як стіни міста віддзеркалюють його душу, реформи відображають поступову трансформацію України у сучасну ефективну державу. Як у мозаїці, де кожен камінчик має значення, реформи державного управління розставляють точки зростання і зміцнення. Вони додають важливі ноти прозорості та відповідальності в роботі органів влади. Це як відкриті вікна на високому горизонті, через які проникає вітер із Європи, несучи з собою нові ідеї та методи».
  Варто зазначити, що Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді відбувся вчетверте. Ініціатива його проведення належить НАДС і Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС. Мета – підтримати молодь, покращити суспільне сприйняття роботи державних службовців та зацікавити молоде покоління працею в державних установах.

  Проєкт стартував 23 червня 2023 року у шести номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків», «Політична освіта та політична культура»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи»; «Реформування освіти в умовах воєнного стану»; «Мій досвід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики»; «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України». Участь в конкурсі взяли молоді люди із понад 100 міст і містечок України. Надійшли також роботи з Німеччини, Польщі та Бельгії. До оргкомітету подано 204 роботи, з яких 190 – текстові та 14 – відеороботи.

  Тож вітаємо Вікторію Терьошину та її наукового керівника Ірину Грищенко, доктора наук з державного управління, з перемогою у Всукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді. Бажаємо і надалі успішно реалізовувати творчі ідеї та задуми.


Тетяна КОВТУН,
голова Ради аспірантів та молодих вчених
ННІ неперервної освіти і туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook