Студорганізація економічного факультету

Організаційна структура

Назва сектору

Характеристика

Культурно-масовий

 

 

 

 

Сектор призначений для організації дозвілля студентів: проведення розважальних та культурних заходів як на рівні факультету, так і на рівні університету (виставок, вечорів, концертів, фестивалів, конкурсів, дискотек тощо). Він є одним з наймасовіших секторів факультету. Студенти, зайняті в даному секторі, завжди зможуть правильно підібрати розважальну програму, написати сценарій, знайти акторів, провести захоплюючу гру і навіть зацікавити своєї діяльності інші факультети.

 

Декоративний

 

 

 

Сектор безпосередньо пов'язаний з культ-масовим сектором. Займається оформленням свят, концертів та інших заходів. А так само постійно стежить за естетичним оформленням нашого корпусу, влаштовує фото-виставки, конкурси плакатів, тощо.

 

Спортивний

 

 

Спортивний сектор тісно співпрацює з викладачами фізичного виховання нашого університету, допомагаючи їм організовувати різні спортивні заходи, змагання з міні-футболу, баскетболу, волейболу, настільного тенісу, шашок, шах, тощо. Сектор дає можливість зайнятися собою і своїм здоров'ям та розвиває згуртованість студентів

Інформаційний

 

 

 

Інформаційний сектор зібрав найбільш знаючих, завжди видають лише достовірні новини, факти людей, які розвивають інформаційне поле факультету, а саме: друк оголошень, інформування про події на факультеті чи в університеті інших студентів, написання статей, фото-відео звіти різних заходів. Студенти наукового сектору завжди в центрі всіх подій, вони мають безмежний творчий на інформаційний простір

Соціальний

 

 

Соціальний сектор прагне забезпечити соціально-благодійну діяльність факультету, допомагаючи дитячим будинкам Києва та області, регулярно відвідуючи їх, а також займається організацією різних соціальних акцій на підтримку інвалідів. Займається проведенням різних заходів, спрямованих на патріотичне виховання молоді.

Науковий

 

 

 

Цей сектор поєднує всіх студентів нашого університету, які цікавляться науковою діяльністю. Науковий сектор займається підготовкою та проведенням науково-практичних конференцій, різноманітних олімпіад, форумів, круглих столів, брейн-рингів, ігор «Що? Де? Коли?» як на факультеті, так і на університетському рівні. Крім того, навчальний сектор займається контролем навчальної діяльності.

 Стипендіальний сектор

Даний сектор контролює вірність нарахування додаткових балів, які зазначені у рейтингу. Несе велику відповідальність за призначення стипендій. Учасники сектору беруть участь у роботі стипендіальних комісій з розподілу стипендіального фонду.

Міжнародний сектор

Це новий сектор на факультеті, який буде займатися питаннями міжнародних студентів, які навчаються на нашому факультеті та потребують допомоги в питаннях навчання, проживання в гуртожитку чи дозвілля.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook